top of page

Latifundist Media запустив сайт про життя в українських селах Zemliak.com



На початку літа 2021 року агромедіахолдинг Latifundist Media запустив новий сайт Zemliak.com — це онлайн-видання для всіх, хто живе у селах, селищах, приватному секторі міст та містечок.

Олексій Бєсклєтко, контент-директор Latifundist Media, каже, що у продуктовому портфелі компанії вже давно та успішно працюють вузькопрофільні онлайн-видання та тематичні проекти. Але ідея розширити аудиторію та стати кориснішими не лише для вузькопрофільних аграрних фахівців, а й для тих, хто взагалі безпосередньо пов'язаний із селом, у компанії народилася давно.

«Нам важливо приділити увагу всім людям із сільських територій, починаючи від простих мешканців сіл та завершуючи представниками органів місцевого самоврядування. Ми вирішили запустити проєкт Zemliak.com. Цей сайт стане надійним помічником для тих, хто пов'язаний з роботою на землі, розповість про важливі аспекти реформи децентралізації, нові правила на ринку землі, про культуру, освіту, медицину, досвід сільських та селищних громад, а також про досвід сільських підприємців», — зазначив Олексій Бєсклєтко.

Основні теми, які будуть висвітлені на сайті Zemliak.com, — ринок землі, особливості децентралізації в її сучасному вигляді, освіта, медицина, соціальна сфера та інфраструктура в селах та селищах, а також власне господарство, садівництво та городництво, тваринництво як спосіб життя українських селян.

Команда сайту Zemliak.com докладатиме максимум зусиль, щоб просто пояснити сільським мешканцям складні речі, розповідати, як має працювати місцева влада, навчити людей любити те, чим вони займаються, брати на себе відповідальність за те, що відбувається навколо, і вирішувати проблеми свого села та громади спільно.

«Я виросла в селі, люблю його безкінечно і щиро вірю, що воно має процвітати. Тому насамперед бачу основним завданням сайту Zemliak.com — зруйнувати давні стереотипи про українське село, мотивувати людей жити та працювати ближче до своєї землі. Новий сайт обов'язково буде корисним для тих, хто займається господарством і навчився заробляти на цьому», — каже керівник проєкту Катя Капустіна.

Зрештою, у команди Zemliak.com дуже амбітні плани стати сайтом №1 про українське село. При цьому тут завжди готові розповісти цікаві та корисні сільські історії від читачів та всіх, кому небайдужа доля сільських територій.


9 views
bottom of page